Bayer hakee Työterveyshoitajaa TurkuunNäytä alasivut

Bayer hakee Työterveyshoitajaa Turkuun

24.6.2019

Aiheeseen liittyvä kuva
BAYER

Kansainvälisen Bayerin ydinosaaminen on Life Science -alalla terveydenhoidon ja maatalouden parissa. Innovaatioyrityksenä Bayer näyttää suuntaa tutkimusintensiivisillä alueilla. Bayerin tuotteet ja palvelut on suunniteltu ihmisiä hyödyttäviksi ja elämänlaatua parantaviksi. Kansainvälinen toimintamme Suomessa keskittyy reseptilääkkeisiin: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, tuotantoon ja useiden kansainvälisten kliinisten tutkimusten johtamiseen. Bayer työllistää Suomessa noin 850 henkilöä. Toimipaikkamme ovat Espoossa ja Turussa. Bayerilla saat työskennellä työkulttuurissa, jossa arvostetaan henkilöstön paloa luoda uraauurtavia innovaatioita ja annetaan mahdollisuus muuttaa maailmaa.

Haemme Bayerin työterveysasemalle Turkuun vakituiseen työsuhteeseen

Vastaavaa työterveyshoitajaa

TEHTÄVÄSI JA VASTUUALUEESI

  • Vastaat työterveysyksikön toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä sekä hallinnollisista tehtävistä (kuten Kela-hakemukset) vastaavan työterveyslääkärin kanssa.
  • Osallistut työterveysyksikön budjetin suunnitteluun ja seurantaan.
  • Koordinoit ja ohjaat ostopalveluina hankittavia työterveyspalveluja sekä toimit yhteyshenkilönä työterveyden kumppaniverkostossamme.
  • Toimit työterveyshoitajan, työfysioterapeutin ja laboratoriohoitajan esimiehenä.
  • Tuet yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten kumppanien kanssa työntekijöidemme terveyttä ja hyvinvointia ja osallistut työterveyshoitajana sekä ehkäisevän työterveyshuollon että sairaanhoidon toteuttamiseen.
  • Seuraat työterveyshuollon lainsäädäntöä ja ohjeistusta sekä jalkautat muutokset käytännöiksi.

SINÄ

  • Olet ratkaisukeskeinen ja ennakkoluuloton työterveyden ammattilainen, jolla on intoa ja rohkeutta kehittää työterveyspalveluitamme.
  • Näet muutoksen mahdollisuutena ja kannustavalla esimerkillä tuet ja innostat myös työterveystiimisi kehittymistä.
  • Hyvä yhteistyökyky, suunnitelmallisuus ja toimeenpaneva ote työntekoon ovat sinulle ominaisia luonteenpiirteitä.
  • Edellytämme sinulta työterveyshoitajan pätevyyttä ja työterveyshuollon kokemusta.

Työsuhdetyyppi: Vakinainen

Työn laatu : kokopäiväinen

Lisätietoja tehtävästä antaa, HR Business Partner Minna Kunnas, ma 24.6. klo 13–14 ja to 27.6. klo 9–10, puh. 040 522 3388

Hae tehtävää 3.7.2019 mennessä www.bayer.fi -sivujen Meille töihin -kohdan avoimien työpaikkojen kautta tehtäväkohtaisella hakulomakkeella.