Orion hakee Työterveyshoitajaa TurkuunNäytä alasivut

Orion hakee Työterveyshoitajaa Turkuun

27.2.2019

 

Orion
 

Meitä Orionilaisia on 3200 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.

Tehtävän kuvaus:

Tehtävässäsi työskentelet monipuolisissa työterveyshuollon tehtävissä Orionin omassa työterveyshuollossa Turussa. Vastuualueenasi tulee olemaan tuotantotyön, tutkimus- ja tuotekehityksen ja myyntityön työpaikkoja. Tehtävä on ensisijaisesti osa-aikainen (22,5-30 tuntia/viikko).

Yksikön kuvaus:

Orionin työterveysasemilla Espoossa ja Turussa meitä työskentelee yhteensä 12 työterveyshuollon ammattilaista: 4 työterveyslääkäriä, 5 työterveyshoitajaa, työfysioterapeutti, sairaanhoitaja ja vastaanottohoitaja. Turun työterveysasemalla tiimistämme toimii työterveyslääkäri sekä kaksi työterveyshoitajaa. Toimimme tiiviisti osana henkilöstöosastoa ja tuotamme työterveyspalveluja yhteensä noin 3000 henkilölle, joista noin 700 Turussa. Yrityksen sisäisenä toimijana työterveysyhteistyö on luonteva osa työterveystoiminnan arkea.

Edellytykset:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta työterveyshoitajan pätevyyttä ja kokemusta työterveyshuoltotyöstä. Suhtaudut innokkaasti uuden oppimiseen, haluat arvioida ja kehittää työterveyshuoltotoimintoja vastaamaan tämän päivän haasteita yhdessä työterveyshuoltotiimin kanssa. Digitalisaatio on sinulle myönteinen haaste. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Tarjoamme:

tarjoamme sinulle Orionin omassa työterveyshuollossa mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen tehtävän sekä mukavat ja osaavat työtoverit.

Lisätietoja tehtävästä:

Vastaava työterveyshoitaja Tiina Lammi 050-966 2447

Vastaava työterveyslääkäri Leena Katila-Keso 050-966 2344

Jos kiinnostuit, haethan tehtävään viimeistään 10.3 osoitteessa: https://www.orion.fi/ura-orionilla/avoimet-tyopaikat/

Odotamme innolla yhteydenottoasi!

 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.