PerusTerveys Suomi Oy hakee Työterveyshoitajaa Ouluun ja pk-seudulle

21.3.2018

PerusTerveys on suomalainen ja täysin suomalaisessa omistuksessa oleva lääkäriasemaketju. Tarjoamme yksityisiä yleislääkäri- ja laboratoriopalveluita edullisesti ja ilman jonoja. Haluamme tuoda yksityiset lääkäripalvelut kaiken kansan ulottuville. Hinta ei saa olla yksityisten lääkäripalveluiden käytön esteenä. Keskitymme olennaiseen ja pyrimme rönsyistä eroon. Emme kuitenkaan suostu tinkimään hoidon ja palvelun laadusta, sillä ne ovat saavuttamamme luottamuksen takeena.

PerusTerveydellä on tällä hetkellä neljä lääkäriasemaa, kaksi Oulussa ja kaksi pääkaupunkiseudulla. Kasvamme tulevina vuosina voimakkaasti.

Työterveyshoitaja Ouluun ja pk-seudulle

PerusTerveys aloittaa työterveyspalveluiden tuottamisen. Etsimme nyt kahta innokasta ja innovatiivista työterveyshoitajaa uuden työterveyskonseptin toteuttamiseen.

Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset terveydenhoitajan koulutuksen lisäksi työterveyshuollon erikoistumisopinnot sekä sopivasti kokemusta ja näkemystä. Olet tiimipelaaja ja asiakaspalvelun ammattilainen. Työterveyshoitajan tehtävien lisäksi työhösi kuuluu vastaanottotyötä lääkärin työparina PerusTerveyden lääkäriasemilla.

Meillä et ole yksi suorittajista, vaan tärkeä osa lääkäriasemamme ja työterveyshuollon toiminnan hiomista huippuunsa. Olemme jo kehittäneet lääkärien ja hoitajien työnjakoa tavalla, joka on lisännyt työparien työn mielekkyyttä ja motivaatiota.  Tiedämme, että tehokkuutta ja hoidon laatua parannetaan vain hyvin viihtyvissä ja reiluissa työyhteisöissä.

Työsuhde on vakituinen kokopäivätyö. Työsuhteessa noudatetaan yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Hakuaika päättyy 30.3. Lähetä hakemus ja CV mahdollisimman pian.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoa toimesta antaa Asiakkuuspäällikkö Riikka /046-922 4808, riikka@perusterveys.fi