Pihlajalinna hakee Työterveyshoitajia pääkaupunkiseudulle

4.2.2019

Pihlajalinna

Haemme työterveyshoitajia Pihlajalinnaan pääkaupunkiseudulle.

Toivomme, että sinulta löytyy aiempaa kokemusta työterveyshuollossa työskentelystä. Asiakaskuntasi tulee olemaan monipuolinen ja tulet huolehtimaan työssäsi eri kokoisten yritysten työntekijöiden terveydestä ja hyvinvoinnista moniammatillisen tiimin kanssa. Olet tottunut tekemään yhteistyötä päättäjätason kanssa ratkaisukeskeisellä työotteella. Olet innostunut tekemään tiimityötä työterveyden ammattihenkilöiden lisäksi myös eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Yksilötyössä valmentava työskentelytapa on sinulle luonteva. Englannin ja ruotsin osaaminen katsotaan eduksi. Tervetuloa osaksi huipputiimiä!

Palkka: Tp TES, VR 5


Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

 

Ystävällisin terveisin,

Laura Mäenniemi

Hallinnon assistentti

Uusimaa

Pihlajalinna Laser Tilkka

Mannerheimintie 164, 00300 Helsinki

p. 050 451 4566

laura.maenniemi@pihlajalinna.fi

http://www.pihlajalinna.fi

Pihlajalinna on Suomen johtavia yksityisiä sosiaali- ja terveydenhuollon tuottajia. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä ja julkisyhteisöjä, kuten kuntia ja sairaanhoitopiirejä. Olemme kotimaisessa omistuksessa ja maksamme kaikki veromme Suomeen.