TERVEYSTALO hakee vastaavaa Työterveyshoitajaa Alppikadun yksikköön Helsingissä

28.5.2018

 

Haen Alppikadun yksikköön energistä

VASTAAVAA TYÖTERVEYSHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Olet rohkea ja ulospäin suuntautunut työterveyshuollon ammattilainen. Yhteistyökykyisenä ja oma-aloitteisena osallistut aktiivisesti toimintamme kehittämiseen ja kehität samalla omaa osaamistasi.

Tehtävässäsi toimit työterveyshoitajien lähiesimiehenä ja pääpaino työssäsi on työterveyshoitajien toiminnan johtaminen ja kehittäminen sekä moniammatillisen tiimityön kehittäminen yksikössämme. Palveluesimiehenä varmistat laadukkaan ja tuloksekkaan toiminnan yhdessä yksikönjohtajan kanssa.

Vastaat optimaalisesta resursoinnista, moniammatillisen tiimin osaamisen kehittämisestä ja työterveyshuollon asiakkuuksien hoidosta. Teet tiivistä yhteistyötä vastaavan työterveyslääkärin samoin kuin muiden yksikön lähiesimiesten kanssa. Osallistut yksikön johtoryhmätyöskentelyyn.

Sinulla on terveydenhoitajan koulutus ja olet suorittanut työterveyshuollon erikoistumisopinnot. Kokemusta työterveyshoitajan tehtävistä sinulla on vähintään 3-5 vuotta. Muutaman vuoden esimieskokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin luova kehittämisote työhön ja kyky valmentaa tiimiä onnistumaan. Myös sujuva englannin- mutta etenkin ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoan sinulle haastavan ja monipuolisen esimiestyön, itsenäisen työnkuvan sekä sähköisiä työkaluja työsi tueksi. Alan johtavana toimijana tarjoamme myös ison konsernin edut ja näköalapaikan terveydenhuoltoalan kehitykseen. Meillä pääset kehittämään terveydenhuollon tulevaisuuden suuntaa ja vaikuttavia toimintamalleja sekä saat erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Minna Suonio minna.suonio@terveystalo.com tai puhelimitse 050 3018033.

Täytä hakemus 10.6.2018 mennessä.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, ota rohkeasti yhteyttä!

Ystävällisin terveisin

Minna

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkosto kattaa noin 180 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2017 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,3 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee lähes 9 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet toimii itsenäisinä ammatinharjoittajina. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. www.terveystalo.com

TERVEYSTALO on savuton työpaikka.