Vaalit lähestyvät - asetu ehdolle!Näytä alasivut

Vaalit lähestyvät - asetu ehdolle!

20.8.2019

Nyt olisi tarjolla mielenkiintoisia mahdollisuuksia vaikuttaa liiton toimintaan, työterveyshoitajan työhön, koulutukseen ja asemaan työelämässä.

Hallituksen jäsenenä tai varajäsenenä voit tuoda tavoitteita ja tietoa ammattialasi edunvalvontaan suoraan työpaikoilta ja omasta paikallisosastostasi.

Tule mukaan!

Aktiivinen toiminta paikallisosastossa on antanut Sinulle valmiuksia liittotason tehtäviin. Se on hyvä perehdytys, ei kuitenkaan ehdoton edellytys. Olet hankkinut kokemuksesi työterveyshoitajan tehtävässä, jossa olet kohdannut sekä ammatilliset että muut edunvalvonnalliset haasteet ja haluat olla niitä kehittämässä.

Kiinnostuitko?

Liiton hallituksen jäsenenä tai varajäsenenä saat ajankohtaista ja luottamuksellista tietoa työterveyshuollon ja työterveyshoitajan ammatin tulevaisuudesta ja kehitysnäkymistä. Pääset vaikuttamaan työterveyshoitajan työn ja työterveyshuoltotoiminnan kehittämiseen valtakunnan tasolla

Tärkeitä yhteistyökumppaneitamme ovat keskusjärjestömme Akavan lisäksi mm. Sosiaali- ja terveysministeriö, Työterveyslaitos ja Kansaneläkelaitos. Toimimme niiden neuvottelukunnissa ja työryhmissä kehittäen työterveyshuollon ja ammattilaisten asemaa suomalaisessa terveydenhuollossa ja työelämässä. Yhteistyössä Akavan ja neuvottelujärjestöjen kanssa vaikutamme työterveyshoitajien työehtoihin ja työmarkkina-asemaan. Hallitus käsittelee kaikkia näitä asioita linjaamalla samalla liittomme tavoitteita.

Valinnat tehdään marraskuussa

Syysliittokokous pidetään Sokos Hotel Presidentissä 14.11.2019 Työterveyshuollon moniammatillisilla koulutuspäivillä. Puolet hallituksen kuudesta jäsenest ja varajäsenestä on kaksivuotisen kauden jälkeen erovuorossa. Sinulla on nyt Työterveyshoitajaliiton jäsenenä mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhteisiin asioihin liiton näköalapaikalta. Tule mukaan keskustelemaan, vaikuttamaan ja kehittämään työterveyshoitajien työtä, edunvalvontaa ja liiton toimintaa.

Ole yhteydessä paikallisosastoosi ja ilmaise kiinnostuksesi liiton hallituksen jäsenyyteen. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä vaalitoimikuntaan / liiton toimistoon. Vaalitoimikunta valmistelee valinnat syysliittokokoukselle. Ehdokkaiden toivotaan toimittavan esittelynsä toimistolle 14.10.2019 mennessä, jotta jäsenet ehtivät tutustua ehdokkaisiin etukäteen. Vaaliehdokkaan esittelyyn on valmis pohja, jonka saat järjestöpäälliköltä. Syysliittokokouksessakin voi asettua ehdokkaaksi.

Haluatko lisätietoa?

Ota yhteyttä paikallisosastoosi, vaalitoimikuntaan (puheenjohtaja Eeva Honkanen eevahonkanen2@gmail.com) tai liiton toimistoon (järjestöpäällikkö Eve Becker (eve.becker@stthl.fi, 040 761 7231).