Vuoden 2018 Tulevaisuuden työterveyshoitaja on Kaisa Haataja

14.4.2018

Suomen Työterveyshoitajaliitto valitsi Tulevaisuuden työterveyshoitajaksi Kaisa Haatajan Oulusta. Valinta julkistettiin liiton Ajankohtaispäivien ja liittokokouksen yhteydessä Helsingissä. 

Kaisa on aloittanut työterveysuransa Kainuun työterveydessä vuonna 2014 ja toiminut mm. Caritas Lääkäritalossa. Nuorena ammattilaisena hän otti heti hoitaakseen ison, haasteellisen kalanjalostusyrityksen. Kaisa on suorittanut pätevöittävän koulutuksen 2016 Oulun Työterveyslaitoksella. Tällä hetkellä Kaisa työskentelee Pihlajalinna Oy:ssä.

TULEVAISUUDEN TYÖTERVEYSHOITAJANA Kaisa on iloinen, positiivinen, ammatillisesti haluaa kehittyä ja vaikuttaa, on innostunut uusista asioista ja erittäin hyvä kollega ja työkaveri. Hän on hyvä esimerkki ja ammattimme edustaja. Kaisa toimii perehdyttäjänä uusille työntekijöille, potilastietojärjestelmän pääkäyttäjänä ja it-tukena. Lisäksi Kaisa on toiminut henkilöstön edustajana. Paikallisosaston innostuneena johtokunnan jäsenenä hän vastaa verkkosivuista sekä koulutus/ oppilaitosyhteyshenkilön tehtävästä. Lisäksi Kaisa toimii liittomme kansainvälisen jaoksen jäsenenä.

Työterveyshoitajat ovat aktiivisesti mukana tulevaisuuden työelämän rakentamisessa.

Suomen Työterveyshoitajaliitto – Finlands Företagshälsovårdareförbund ry on akavalainen, työterveyshoitajia edustava liitto, joka on toiminut 70 vuoden ajan yhteistyössä työntekijöiden ja työnantajien kanssa työkyvyn ylläpitäjänä, työhyvinvoinnin tuottajana ja työelämän kehittäjänä.