Vuoden 2019 Tulevaisuuden työterveyshoitaja on Tytti Puolakka

13.4.2019

Suomen Työterveyshoitajaliitto valitsi Tulevaisuuden työterveyshoitajaksi Tytti Puolakan Kouvolasta. Valinta julkistettiin liiton Ajankohtaispäivien ja liittokokouksen yhteydessä Helsingissä.

Tytti työskentelee tällä hetkellä Terveystalon Kouvolan toimipisteessä. Työterveyshoitajan työtä Tytti on tehnyt noin 10 vuotta. Lisäksi hän toimii myös ratkaisukeskeisenä työnohjaajana ja työkykykoordinaattorina.

TULEVAISUUDEN TYÖTERVEYSHOITAJANA Tytti on sydämeltään omistautunut työlleen. Hän kohtaa asiakkaat ja työkaverit erittäin hyvin, on osaava ja kiinnostunut oppimaan uutta.

Esimies Päivi Jyrinki Kouvolan Terveystalosta kuvaa Tyttiä aidosti kiinnostuneeksi, asiakaslähtöiseksi, koordinointikykyä omaavaksi napakaksi ja ammattitaitoiseksi työterveyshoitajaksi. - Hän ottaa asiakseen niin henkilöasiakkaan kuin yritysasiakkaan hoidon kokonaisvaltaisesti. Hän on tunnollinen, päämäärätietoinen, vastuullinen ja omaa laaja-alaisen osaamisen.

Kollegojen mukaan Tytti on asiantunteva, oikeudenmukainen ja tilannetajuinen työterveyshoitaja sekä aivan ihana työkaveri. Iloinen ja päämäärätietoinen Tytti toimii ratkaisukeskeisesti ja innostaa muita omalla asenteellaan.

Vapaa-ajallaan Tytti toimii aktiivisesti STTHL:n Kymenlaakson paikallisosastossa sihteerinä jo seitsemättä vuotta. Tytti on innokas sihteeri, joka ottaa mukavasti kantaa asioihin ja tiedottaa hyvin asioista jäsenistölle. Paikallisosastotoiminnassa Tytti on kullanarvoinen tekijä ideoimassa ja organisoimassa toimintaa jäsenistölle.

Työterveyshoitajat ovat aktiivisesti mukana tulevaisuuden työelämän rakentamisessa.

Suomen Työterveyshoitajaliitto – Finlands Företagshälsovårdareförbund ry on akavalainen, työterveyshoitajia edustava liitto, joka on toiminut 71 vuoden ajan yhteistyössä työntekijöiden ja työnantajien kanssa työkyvyn ylläpitäjänä, työhyvinvoinnin tuottajana ja työelämän kehittäjänä.