Työsuhdeneuvonta

Työterveyshoitajaliiton jäsenenä saat työsuhdeneuvontaa työsuhteeseen liittyvissä muutos- ja ongelmatilanteissa

Työterveyshoitajaliiton jäsenenä saat työsuhdeneuvontaa työsuhteeseen liittyvissä muutos- ja ongelmatilanteissa ja ohjeita muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin kuten palkkaneuvotteluihin. Työpaikalla tukenasi ja turvanasi on luottamusmies. Jos sinun työpaikallasi ei ole luottamusmiestä, niin saat apua liiton toimistosta. Ongelmatilanteissa auttaa järjestöpäällikkö:

Eve Becker
040 761 7231
eve.becker@stthl.fi

Työehtosopimukset 
Työehtosopimusneuvottelut ja luottamusmiehet hoituvat neuvottelujärjestöjen kautta: Julkisella sektorilla Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ja yksityisellä sektorilla Ylemmät Toimihenkilöt YTN ja Yksityisellä terveyspalvelualalla Terveyspalvelualan unioni, jonka kautta olemme suoraan neuvottelupöydässä.

Käytämme Magic SafeMail -sähköpostin salauspalvelua, joka mahdollistaa viestien turvallisen lähettämisen sekä niihin vastaamisen luottamuksellisesti vastaanottajasta riippumatta. Jos edunvalvonta-asiasi on arkaluontoinen, sisältää esimerkiksi terveystietoja tai muuta salassa pidettävää sisältöä, niin pyydä järjestöpäälliköltä salattu linkki, jonka kautta yhteys on varmasti turvallinen. 

Katso video edunvalvonnasta