Vakuutusedut Turvasta

Tarkista turvasi ja säästä vakuutusmaksuissa!

Liiton jäsenen vakuutukset ja edut Turvassa

Suomen Työterveyshoitajaliitto STTHL on vakuuttanut jäsenensä Turvassa vuoden 2018 alusta lähtien. Liitto on ottanut Turvasta jäsenilleen ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Lisäksi STTHL on ottanut Turvasta järjestövakuutuksen, jonka myötä liiton jäsenet ovat vakuutettuja liiton järjestämissä tilaisuuksissa.

Liiton ottamien vakuutusten lisäksi STTHL:n jäsenet saavat Turvasta lukuisia muita etuja, sillä Turvassa ammattiliiton jäsenkortti on paras etukortti. Turva tarjoaa esimerkiksi seuraavat edut:

Maksualennukset

Liittosi jäsenenä saat Turvan jatkuviin vapaaehtoisiin koti-, auto- ja henkilövakuutuksiin jatkuvan 10 %:n alennuksen.

Lisäksi saat asiakkuutesi keston perusteella 5–10 %:n omistaja-asiakasalennuksen.

Liittojen jäsenille räätälöityjä vakuutuksia

Liittokasko on liittojen jäsenille räätälöity autovakuutus, jossa on enemmän ominaisuuksia kuin missään Turvan kaskotuotteessa, erikoisuutena ainutlaatuinen bonusetu. Vakuutus on tarkoitettu yksityiskäyttöisille henkilö- ja pakettiautoille. Liittokasko on pakattu täyteen turvaa. Se sisältää esimerkiksi laajan sijausauto- ja lunastusedun, ja sen hankkiminen edellyttää ammattiliiton jäsenyyttä.

Henkikulta on henkivakuutus, jonka saavat vain ammattiliittojen jäsenet perheineen. Vakuutus tarjoaa turvaa kuoleman varalle. Henkikulta-vakuutus voidaan ottaa sekä lapselle että aikuiselle.

Lue lisää: www.henkikulta.fi

Muita etuja liittosi jäsenelle

Kodinhoitoetu: Turva tarjoaa ammattiliittosi jäsenille etuna mahdollisuuden saada korvausta tapaturman jälkeisenä toipilasaikana käytetyistä kodinhoitopalveluista. Edun tarkoituksena on helpottaa arjen sujumista toipumisen aikana. Ammattiliittosi jäsenenä olet oikeutettu etuun, jos sinulla on Turvasta 1.6.2008 jälkeen otettu henkilökohtainen tapaturmavakuutus. Kodinhoitoedun saaminen edellyttää lisäksi voimassa olevaa kotivakuutusta Turvassa. Lue lisää: www.turva.fi/kodinhoitoetu

Etuja työttömille: Mikäli työttömyys kohtaa, Turva joustaa vakuutusmaksuissa ja auttaa vahingon sattuessa. Ammattiliittoon kuuluva työtön asiakas saa Turvasta pyynnöstä kuuden viikon korottoman lisämaksuajan.

Jos työttömyyden aikana sattuu vahinko rakennukselle tai irtaimistolle, ammattiliiton jäsen saa kotivakuutuksesta korvauksen ilman perusomavastuuta. Omavastuuedun voi käyttää kerran asiakkuuden/jäsenyyden aikana per kotitalous ja silloin, kun ilmoitus työttömyydestä on tehty liittoon.

Mobiilisovellus helpottamaan arkea

Turva on julkaissut uuden mobiilisovelluksen TaskuTurvan, joka on luotu helpottamaan Turvan asiakkaiden ja Turvan vakuuttamien ammattiliittojen jäsenten arkea.

Käyttäjä näkee sovelluksesta kätevästi Turvassa olevat vakuutuksensa. TaskuTurva tarjoaa erityisesti helpotusta lapsiperheiden ja autoilijoiden arkeen. Jos käyttäjällä on lapsivakuutus Turvassa. TaskuTurvan suorakorvauskortin avulla lapsen lääkärikäynnit sujuvat rahaa käyttämättä, kunhan omavastuu on kalenterivuoden osalta maksettu. Vanhemman ei myöskään tarvitse uhrata aikaa paperitöihin, sillä kaikki hoituu Turvan ja lääkäriaseman välillä.

TaskuTurvan suorakorvauskortti helpottaa arkea myös, jos auton kaskossa on lasivakuutus. Sen avulla lasin korjaus hoituu rahaa käyttämättä ja vaihto pelkän omavastuun hinnalla. Lue lisää

Turvan asiakaspalvelu palvelee numerossa 01019 5110 sekä sähköpostitse asiakaspalvelu(ät)turva.fi, korvauspalvelu numerossa 01019 5108.