Jäsenmaksut 2018

Liiton jäsenmaksu päätetään vuosittain syysliittokokouksessa. Jäsenmaksun suuruus riippuu jäsenen säännöllisen viikoittaisen työajan pituudesta. Jäsenmaksun suuruus löytyy alla olevasta taulukosta.  Liiton jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen.

Jäsenmaksun voi maksaa kahdella eri tavalla:

• itse jäsenmaksunsa suorittaville lähetetään kerran vuodessa tilisiirtolomake ja kaikki vuoden maksut maksetaan samalla viitteellä. Maksun voi suorittaa joko yhdessä tai useammassa erässä. Jäsenmaksut maksetaan aina käyttäen viitettä, jotta suoritukset ohjautuvat automaattisesti oikean jäsenen maksukertymään.

• voit myös täyttää valtakirjan, jonka perusteella työnantaja perii jäsenmaksun suoraan palkastasi kuukausittain ja tilittää sen liitolle. Työnantaja valtakirja tästä


Kotisivujen etusivulta pääset näppärästi päivittämään jäsentietojasi. Erityisen tärkeitä ovat oikeat osoite- ja työnantajatiedot, jotta jäsenmaksuviitteet tavoittavat teidät  ja myös työnantajan valtakirjat ja viitteet löytävät oikeaan osoitteeseen. 

Liiton jäsenkortti on nyt mobiilijäsenkortti, joka lähetetetään tekstiviestinä nimeltä LOMPAKKO, tähän tarvitaan myös matkapuhelinnumeronne (älypuhelin, mutta ei windows-puhelin). Henkilökohtainen sähköpostiosoiteenne taas tarvitaan, jotta jäsenkirje ja muut tiedotukset tavoittavat teidät kaikissa tilanteissa. Jäsenkortin voit tilata osoitteesta toimisto@stthl.fi. 

Toimistossa teitä palvellaan jäsenasioissa numerossa 050 4108636 ma-pe klo 10-14

Alennetun jäsenmaksun saaminen edellyttää, että hakemuslomakkeeseen on liitetty todistus alennuksen perusteesta: esim. kopio työsopimuksesta (osa-aikatyö alle 19 h/vko), Kelan tai työttömyyskassan päätöksestä, vuorotteluvapaasopimuksesta tms.

Oheisesta taulukosta löydät vuoden 2018 jäsenmaksut:

Kokopäivätoimiset jäsenet
(19 viikkotyötuntia tai enemmän)
384 €/vuosi tai
32 €/kk
Osa-aikaiset ja työstä poissa olevat
(alle 19 viikkotyötuntia)
228 €/vuosi tai
19 €/kk
Eläkeläiset35 €/vuosi
Akavalaiset rinnakkaisjäsenet228 €/vuosi
Yksilökannatusjäsenet70 €/vuosi
Yhteisökannatusjäsenet500 €/vuosi


Kannatusjäsen saa Työterveyshoitaja-lehden.