Liity omiesi joukkoon työterveyshoitaja!

Suomen Työterveyshoitajaliiton jäsenyys on paljon enemmän kuin vakuutus työttömyyden tai työriidan varalta. Tarjoamme ajankohtaista tietoa työelämän kysymyksiin, asiantuntevaa työsuhdeneuvontaa ja työterveyshoitajista koostuvan ammatillisen verkoston.

Ammattiliitot ovat perehtyneet aina oman alansa palkansaajien etujen kehittämiseen ja turvaamiseen. Työterveyshoitajaliitto on ainoa työterveyshoitajien edunvalvontaan keskittynyt liitto. Me tunnemme tuntee parhaiten kaikki ne seikat, mitkä liittyvät työterveyshoitajien työehtoihin, palkkaukseen ja työoloihin. Työterveyshoitajaliiton tavoitteet ja työolojen kehittämisen pääpaino lähtee sinun ammattisi kehittämistarpeista, siksi oma ammattiliitto on aina paras.

Jos et vielä ole jäsen, mutta tunnet jonkun STTHL:n jäsenen, niin pyydä häntä kertomaan lisää ja suosittelemaan jäsenyyttä. Jos olet jo jäsen ja Työterveyshoitajaliitto olisi mielestäsi hyvä valinta kollegallesi, opiskelukaverillesi tai ystävällesi, suosittele hänelle jäsenyyttämme. Suosittelussa voit käyttää apuna kampanjaesitettä


Jäseneksi liittyvä ja jäseyyttä suositellut saavat molemmat 50 euron arvoiset SuperLahjakorttit, jotka avaavat oven yli 100 lahjakortin valikoimaan!

Tarjonnasta löytyy kansainvälisiä muotiliikkeitä, Suomalaista designia, elektroniikkaa, kirjoja, urheilua ja musiikkia. Löydät lisäksi kulttuuria, palveluja ja elämyksiä. Pääset museoihin, teattereihin ja konsertteihin. Voit syödä hyvin ja rentoutua eri ravintoloiden ja hotellien palveluissa. 

Valikoimasta löydät mm. nämä lahjakortit.: Aurinkomatkat, Iittala, Finlayson, Expert, McDonal’s, A&S Ravintolat, Stadium, Suomalainen Kirjakauppa, Musti ja Mirri, H&M, Dressmann, Kapp Ahl, Plantagen, Ticketmaster, JYSK, Motonet, Erätukku ja monia muita. Näet koko valikoiman täältä: SuperLahjakortti 

Pyydä ystävääsi täyttämään liittymislomake ja kirjoittamaan Lisätietoja -kohtaan sinun eli suosittelijan sähköpostiosoite.

Täytä jäsenhakemuslomake tästä