Viestintäjaos

Viestintäjaos vastaa Työterveyshoitaja-lehden toimittamisesta ja julkaisee yhdessä hallituksen kanssa lehdistötiedotteen kaksi kertaa vuodessa työterveyshuollon ajankohtaisista asioista. Teemme hallituksen ja jaosten kanssa yhteistyössä kannanottoja sekä lausuntoja valtakunnallisille toimijoille työterveyshuoltoon, sen toimintaan ja työikäisten työhyvinvointiin liittyen.

Viestintäjaos julkaisee yhdessä hallituksen kanssa lehdistötiedotteen kaksi kertaa vuodessa työterveyshuollon ajankohtaisista asioista työterveyshoitajien ajankohtaispäivien ja Työterveyshoitajapäivien yhteydessä.

Työterveyshoitaja-lehti on Suomen Työterveyshoitajaliiton julkaisema ammatti- ja järjestölehti, jota tiedotusjos toimittaa.
Lehdessä on julkaistu jo 30 vuoden ajan ajankohtaisia artikkeleja työterveyshuoltoa koskevista aiheista jäsenkunnan ja työterveyshuollosta kiinnostuneiden yhteistyökumppaneiden sekä oppilaitosten käyttöön. Lehti on kaikkien Suomen työterveyshoitajaliiton jäsenten ja lehden tilaajien luettavissa sekä painotuotteena sekä PDF julkaisuna Terveysportissa. 

Työterveyshoitaja-lehti tavoittaa yli 80 % työssä olevista työterveyshoitajista ja toimii näin ollen erinomaisena tuote- ym. informaatiolähteenä. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja painosmäärä on 2 700.