KirjautuminenNäytä alasivut

Jäsensivut on suunnattu Suomen Työterveyshoitajaliiton jäsenistölle. Jäsensivuilta löydät monipuolista tietoa ja ajankohtaista asiaa mm. palkoista ja edunvalvonnasta.

Kirjautumisohjeet:

1. Anna käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus on sukunimesi 4 ensimmäistä kirjainta ja etunimen 3 ensimmäistä kirjainta ja jäsennumerosi joka on 4 numeroinen(esim. jos nimesi on Teija Virtanen ja jäsennumerosi on 1234, käyttäjätunnuksesi on tällöin virttei1234). Poikkeuksena on henkilöt, joilla joko etu- tai sukunimessä on vähemmän kirjaimia. Jos sukunimessäsi on alle 4 kirjainta, kirjoitetaan sukunimi kokonaisuudessaan. Sama pätee myös etunimen kohdalla.  Sukunimen viimeinen merkki voi myös olla viiva.
Ensimmäisellä kerralla Salasana on sama kuin Käyttäjätunnus. Jos et saa uutta salasanaa unohtuneen tilalle, niin vika voi olla että alunperin ilmoittamasi sähköposti ei ole enään voimassa tai on muuten virheellinen.  Tässä tapauksessa voitte pyytää uutta salasanaa palautelomakkeella. Jäsennumeroa voi tiedustella myös liiton toimistolta.

 

2. Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä järjestelmä pyytää vaihtamaan salasana

3. Onnistuneen kirjautumisen jälkeen käyttäjä ohjataan jäsensivuille.

4. Uusi salasana tarvitsee antaa vain kerran. Seuraavalla kirjautumiskerralla käyttäjä ohjataan suoraan jäsensivuille.

Kirjaudu ylläolevien ohjeiden mukaan kirjaudu jäsensivuille sisään tästä:

Unohditko salasanasi?